Frozen Fountain - the coolest design shop in Amsterdam?



Pahoittelen englanninkielistä otsikkoa, mutta (hulvattoman hauska - I know) sanaleikki ei olisi oikein toiminut suomeksi. :D

Muuttaessamme Amsterdamiin saimme ihanilta ystäviltä lahjaksi viidenkymmenen euron lahjakortin paikalliseen sisustusliikkeeseen. Kuten Lontoossa, myös Amsterdamissa asuntomme on valmiiksi sisustettu, joten suuntasimme The Frozen Fountainiin (Prinsengracht 645) tarkoituksenamme löytää jotain pientä kivaa jompaankumpaan kotiin. Emme arvanneet, että pääsisimme samalla löytöretkelle unelmien design-kauppaan.

The Frozen Fountain on iso, valoisa ja rento. Kauppa koostuu useammasta salista ja huoneesta, joissa jokaisessa on aivan oma tunnelmansa. Paikka muistuttaa fiilikseltään enemmän kahvilaa kuin kallista sisustusliikettä.

Kallis se kuitenkin on - tänne kannattaa tulla joko ikkunashoppailemaan tai sitten pankkilainin kanssa. Me esimerkiksi ihastuimme erääseen supertyylikkääseen ruokapöytään (joka ei tosin olisi muutenkaan mahtunut kumpaankaan kotiimme), mutta ihastus laimeni aika lailla siinä vaiheessa, kun huomasimme hintalapun - 8000 euroa. Se oli kuitenkin vielä edullinen verrattuna bongaamamme ihanaan hyllykköön, jonka olisi saanut omakseen reilulla 30 000 eurolla. Onneksi ihastelu on ilmaista.

Mikä on sinun suosikkisisustusliikkeesi?






Kommentit